Burak Yılmaz Galatasaray : / 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Burak Yılmaz Galatasaray : / 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.. Gerçek bir sayfa gibi olmaya çalışıyoruz. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. Güncel performans bilgileri burak yilmaz (losc lille) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar.

Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kendisini 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda galatasaray'a karşı trabzonspor forması ile gördük. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Galatasaray taraftarı burak yılmaz'i özledi.

Burak Yılmaz, Galatasaray'daki istatistiklerini solladı ...
Burak Yılmaz, Galatasaray'daki istatistiklerini solladı ... from img.fanatik.com.tr
Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. Maaş konusunda türk futbolcular arasında bir anda zirveye ortak olan burak yılmaz, rekortmenler arasına girdi. Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. .yılmazı beğenen bir trabzonspor taraftarı olarak kendi fikrimdir. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi.

Maaş konusunda türk futbolcular arasında bir anda zirveye ortak olan burak yılmaz, rekortmenler arasına girdi.

.yılmazı beğenen bir trabzonspor taraftarı olarak kendi fikrimdir. Diğer sayfalar gibi her paylaşımda. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Güncel performans bilgileri burak yilmaz (losc lille) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Beijing guoan, bonservis bedeli olarak galatasaray'a da 8 milyon euro ödeyecek. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı.

Haberler spor haberleri burak yılmaz galatasaray'ı bombaladı. | yıldızlar mutfakta | 1.bölüm. 834 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Galatasaray'da Burak Yılmaz şoku - Son Dakika Spor Haberleri
Galatasaray'da Burak Yılmaz şoku - Son Dakika Spor Haberleri from isbh.tmgrup.com.tr
Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. | yıldızlar mutfakta | 1.bölüm. Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı! Gerçek bir sayfa gibi olmaya çalışıyoruz. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Kendisini 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda galatasaray'a karşı trabzonspor forması ile gördük.

Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Beijing guoan, bonservis bedeli olarak galatasaray'a da 8 milyon euro ödeyecek. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Içindeki fenerli rahat bırakmadı adamı. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. Galatasaray taraftarı burak yılmaz'i özledi. Haberler spor haberleri burak yılmaz galatasaray'ı bombaladı. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı.

Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı. Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı. Burak yilmaz | hayatımın dönüm noktası o i̇simle karşılaşmamdı! Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu.

Burak Yılmaz'dan 22 Gol! - Ataklar Organize Gelişiyor ...
Burak Yılmaz'dan 22 Gol! - Ataklar Organize Gelişiyor ... from www.sporize.com
Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. Gerçek bir sayfa gibi olmaya çalışıyoruz. Haberler spor haberleri burak yılmaz galatasaray'ı bombaladı. Kendisini 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda galatasaray'a karşı trabzonspor forması ile gördük. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. 834 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor.

Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak.

834 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. Burak yilmaz | hayatımın dönüm noktası o i̇simle karşılaşmamdı! Maaş konusunda türk futbolcular arasında bir anda zirveye ortak olan burak yılmaz, rekortmenler arasına girdi. .yılmazı beğenen bir trabzonspor taraftarı olarak kendi fikrimdir. Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Diğer sayfalar gibi her paylaşımda. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Gerçek bir sayfa gibi olmaya çalışıyoruz. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor burak yılmaz. .yılmazı beğenen bir trabzonspor taraftarı olarak kendi fikrimdir.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama