Απεργία Πέμπτη / Απεργία Πέμπτη 8/12: Με προσωπικό ασφαλείας ο ΟΑΣΘ | Ειδήσεις : Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές.

Απεργία Πέμπτη / Απεργία Πέμπτη 8/12: Με προσωπικό ασφαλείας ο ΟΑΣΘ | Ειδήσεις : Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές.. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. .«έκτρωμα» χατζηδάκη μεθαύριο, πέμπτη 6 μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία. Δείτε αναλυτικά ποιοι θα συμμετέχουν στην απεργία την πέμπτη. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. .«έκτρωμα» χατζηδάκη μεθαύριο, πέμπτη 6 μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ).

ΠΟΕ - ΟΤΑ απεργία Πέμπτη: Ένταση στην πορεία έξω από τη ...
ΠΟΕ - ΟΤΑ απεργία Πέμπτη: Ένταση στην πορεία έξω από τη ... from www.alphafreepress.gr
Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Την πέμπτη 15 οκτωβρίου 2020 η αδεδυ πραγματοποιεί απεργία διεκδικώντας: 24ωρη γενικη απεργια την πεμπτη 10 2. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος! Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας. .«έκτρωμα» χατζηδάκη μεθαύριο, πέμπτη 6 μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας.

Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό. Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ).

Απεργία την Πέμπτη: Ποιοι απεργούν, ποια Μέσα Μεταφοράς ...
Απεργία την Πέμπτη: Ποιοι απεργούν, ποια Μέσα Μεταφοράς ... from www.matrix24.gr
Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην. Κάθε πέμπτη το news 24/7 σας παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ξεχωρίζουν στην ατζέντα του για τις επόμενες ημέρες. Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά.

Την πέμπτη 15 οκτωβρίου 2020 η αδεδυ πραγματοποιεί απεργία διεκδικώντας:

Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό. 24ωρη γενικη απεργια την πεμπτη 10 2. Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος! Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Κάθε πέμπτη το news 24/7 σας παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ξεχωρίζουν στην ατζέντα του για τις επόμενες ημέρες. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

24ωρη γενικη απεργια την πεμπτη 10 2. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. .«έκτρωμα» χατζηδάκη μεθαύριο, πέμπτη 6 μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία.

ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός), ΤΡΑΜ. Απεργία την Πέμπτη 26-11-2020
ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός), ΤΡΑΜ. Απεργία την Πέμπτη 26-11-2020 from spoilers.gr
Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Την πέμπτη 15 οκτωβρίου 2020 η αδεδυ πραγματοποιεί απεργία διεκδικώντας: Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας.

Δείτε αναλυτικά ποιοι θα συμμετέχουν στην απεργία την πέμπτη.

Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Την πέμπτη 15 οκτωβρίου 2020 η αδεδυ πραγματοποιεί απεργία διεκδικώντας: Ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει ακόμη περισσότερο το δικαίωμα στην απεργία. Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του. Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama